Profil Perusahaan

KAMI

PERUSAHAAN

Jiangsu Aolong pangembangan teknologi material anyar Co., Ltd. minangka perusahaan profesional sing didedikake kanggo P&P lan aplikasi lantai yujingshi ing njero ruangan. Perusahaan utamane fokus ing lantai yujingshi merek "Aolong".
Aolong minangka merek sing dinamis lan inovatif banget, kanthi perlindungan ijo, lingkungan, karbon sithik, hemat energi minangka konsep merek, sawise pirang-pirang taun eksperimen lan riset lan pangembangan anggota tim. Lantai kristal jade lair! Lantai seri Yujingshi nduweni kualitas kayu alami sing larang regane, umure super dawa, sifat fisik sing super kuat, tahan banyu lan tahan api, anti jamur lan anti rayap, lsp! Saka desain lan pangembangan produk, produksi, instalasi, pangopènan pos lan aspek liyane, Aolong nyedhiyakake pelanggan kanthi mandhiri kanthi mandhiri.
Produk kita diekspor menyang luwih saka sepuluh negara ing Eropa, Amerika Utara, Asia Tenggara lan liya-liyane, lan kerja sama karo perusahaan real estate kelas kapisan lan desainer ing omah lan luar negeri. Kanthi kekuwatan inovasi teknologi lan jaminan standar internasional, kita bakal terus ngladeni pelanggan ing omah lan ing luar negeri, lan kanthi tulus ngajak elit saka kabeh lapisan masyarakat kanggo kerja sama lan berkembang bebarengan.

Bahan Anyar Aolong

Jiangsu Aolong New Material Technology Development Co., Ltd.

4

Lantai WPC

4

Lantai SPC

4

Lantai WPC

FAQ

Perusahaan pabrik utawa dagang? 

a: Kita duwe pabrik dhewe.

Apa Waterproof?          

a : YA, 100% anti banyu.

Apa conto sampeyan kasedhiya?

a : Sampel kasedhiya gratis. Sampeyan bisa milih saka stok, utawa sampeyan bisa nggawe conto miturut sarat, nanging sampeyan kudu mbayar biaya sing jelas.

Apa sampeyan bisa nawakake desainer pengepakan minangka syarat pelanggan?

a: Mesthi wae. Kita bisa nyithak kothak minangka sarat sampeyan

Apa sampeyan bisa OEM / ODM?

a: Ya, produk kita bisa digawe miturut syarat sampeyan.

Jam kiriman apa?

a: Iku gumantung saka pesenan sampeyan, nanging biasane 15-30 dina sawise nampa setoran.

 Kepiye syarat pembayaran sampeyan?

a: Jangka pambayaran yaiku T / T, 30% minangka setoran, saldo T / T utawa L / C sadurunge dikirim ..

Apa syarat pengiriman sampeyan?

a: FOB, CFR, CIF, EXW

3
1
2

Dadi solusi utama pabrik

seri solusi kita wis diuji lan entuk sertifikasi otoritas sing pengalaman. 

Kabeh Sampeyan Pengin Ngerti Babagan Kita