Babagan Perusahaan

20 taun fokus ing produksi lan adol ubin lantai

Jiangsu Aolong pangembangan teknologi material anyar Co., Ltd. minangka perusahaan profesional sing didedikake kanggo P&P lan aplikasi lantai spc njero ruangan. Perusahaan utamane fokus ing lantai spc merek "Aolong".

Aolong minangka merek sing dinamis lan inovatif banget, kanthi perlindungan ijo, lingkungan, karbon sithik, hemat energi minangka konsep merek, sawise pirang-pirang taun eksperimen lan riset lan pangembangan anggota tim. lantai spc lair! Lantai seri spc nduweni kualitas kayu alami sing larang regane, umur kerja sing dawa banget, sifat fisik sing super kuat, tahan banyu lan tahan api, anti jamur lan anti rayap, lsp! Saka desain lan pangembangan produk, produksi, instalasi, pangopènan pos lan aspek liyane, Aolong nyedhiyakake pelanggan kanthi mandhiri kanthi mandheg.

  • about us03
  • about us 01
  • about us02