Warta

  • Langkah-langkah instalasi SPC

    Langkah-langkah instalasi SPC 1 Preparasi a. Mesin pemotong utawa pemotong; b. Palu karet; b. Pengukur utawa ukuran tape; d. Pancing bali; e. Tumbuk gasket; 2 Instalasi a. Ngresiki lantai kanggo mesthekake yen ...
    Waca liyane
  • Fitur khusus lantai SPC

    Fitur khusus lantai SPC 1. Lantai SPC perlindungan lingkungan ijo minangka jinis material lantai anyar sing ditemokake kanggo nanggepi pengurangan emisi nasional. PVC, bahan baku utama lantai SPC, yaiku f ...
    Waca liyane
  • Pambuka lantai SCP

    Pambuka lantai SCP lantai SPC minangka jinis dekorasi lantai ringan sing paling populer ing jagad iki, uga dikenal kanthi sebutan "lantai entheng". Iki minangka produk populer ing Eropa, Amerika, Jepang lan Korea Selatan ing Asia ....
    Waca liyane