Tur Pabrik

Babagan Aolong

Kita duwe rong pabrik kanthi sangang lini produksi lantai lengkap sing bisa ngasilake lantai 20.000 meter persegi saben dina, saka pangiriman nganti pangiriman bisa dirampungake sajrone 30 dina, ana inspeksi kualitas sing ketat sadurunge ngemot kontainer kanggo njamin kualitas sing paling apik.

Kita penting banget kanggo kualitas produk, mula kita tundhuk karo sistem manajemen mutu ISO90000: 2000 lan sistem manajemen lingkungan ISO141001 lan entuk sertifikasi CE.

3
1
2

Sertifikat

4