Lantai SPC 1902

Katrangan singkat:

Rating geni: B1

Bahan anti banyu: lengkap

Kelas perlindungan lingkungan: E0

Liyane: CE / SGS

Spesifikasi: 1210 * 183 * 6mm


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Bentenipun lantai LVT / lantai SPC / lantai WPC

Industri jubin wis berkembang kanthi cepet sajrone dasawarsa kepungkur, lan jinis jogan anyar muncul, kayata jubin LVT, jubin plastik kayu WPC lan jubin plastik watu SPC. Ayo goleki prabédan ing antarane telung jinis jubin kasebut.

1 lantai LVT

Komponen utama lantai LVT yaiku: resin PVC, bubuk watu, plastik, stabilisator, pelumas, modifikasi, karbon ireng, lsp.

2 lantai WPC

Komposisi lantai WPC: komposisi utama lantai WPC padha karo lantai LVT, bedane paling gedhe yaiku agen busa ditambahake ing bahan WPC, sing nggawe lantai luwih entheng lan krasa sikil luwih apik.

3 jubin SPC

Komponen utama lantai SPC: produk lantai PVC sing padha, jinis bahan baku umume padha, beda karo lantai LVT, landasan lantai SPC sajrone proses produksi ditambah pelumas, supaya ekstrusi luwih lancar.

Ing ndhuwur minangka bedane antarane jubin LVT, jubin WPC lan jubin SPC. Telu jinis lantai anyar iki asale saka turunan saka lantai PVC. Amarga bahan khusus, telung jinis jubin anyar iki luwih akeh digunakake tinimbang jubin kayu, lan akeh populer ing pasar Eropa lan Amerika, dene pasar domestik isih kudu dipopulerake

Rincian Fitur

2Feature Details

Profil Struktural

spc

Profil Perusahaan

4. company

Laporan Tes

Test Report

Tabel Parameter

Spesifikasi
Tekstur Lumahing Tekstur Kayu
Kekandelan sakabèhé 6mm
Underlay (Opsional) EVA / IXPE (1.5mm / 2mm)
Nganggo Lapisan 0,2mm (8 Mil.)
Spesifikasi ukuran 1210 * 183 * 6mm
Data teknis jubin spc
Stabilitas resimen / EN ISO 23992 Lulus
Resistensi abrasi / EN 660-2 Lulus
Resistensi slip / DIN 51130 Lulus
Tahan panas / EN 425 Lulus
Beban statis / EN ISO 24343 Lulus
Tahan caster roda / Pass EN 425 Lulus
Resistensi kimia / EN ISO 26987 Lulus
Kapadhetan asap / EN ISO 9293 / EN ISO 11925 Lulus

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: