Lantai SPC JD-063

Katrangan singkat:

Rating geni: B1

Bahan anti banyu: lengkap

Kelas perlindungan lingkungan: E0

Liyane: CE / SGS

Spesifikasi: 1210 * 183 * 6mm


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Lantai SPC umume digunakake ing papan bisnis. Yaiku jinis lantai sing cocog kanggo renovasi bangunan lawas ing kutha kasebut. Lantai kunci kunci PVC digunakake kanggo dekorasi omah. Umume sing ora milih lantai SPC. Amarga lantai SPC kalebu piring plastik kaku, iku angel lan ora cocog kanggo periode pangembangan balung bocah. Wong tuwa duwe artritis sikil liyane. Lantai sing atos banget bakal nambah Derajat kaku otot sikil. Yen ora, sawetara wong nggunakake, nanging ora dianjurake kanggo dekorasi omah. Akeh pelanggan dekorasi omah menyang Freescale lan takon ing lantai SPC. Sawise ngerti babagan jubin LVT elastis lan jubin WPC, dheweke nggunakake jubin SPC sing kurang.

Xiaobian mung krungu manawa akeh wong ing pasar nduwe lantai SPC, nanging uga mabuk! SPC duwe ciri khas sing ora bisa dibandhingake karo jubin kayu / jubin / lantai PVC. Mangkene koleksi limang bagean SPC sing paling gampang dingerteni kanggo mulihake kayektenan!

1. Ruang lingkup aplikasi sithik

Lantai SPC minangka bahan sing apik banget, kanthi kaluwihan resistensi nyandhang, daya tahan, lan perlindungan lingkungan ijo. Digunakake ing macem-macem papan ing njero ruangan. Kanggo nutupi bidang medis, olahraga, sekolah, pendhidhikan, taman kanak-kanak, bisnis, kantor, lsp., Sampeyan bisa ndeleng sosok lantai SPC.

2. Wayah lair

Lantai kunci PVC wis digunakake lan dipopulerake sepuluh taun ing China. Lantai kunci LVT (kekandelan 3.2mm) lan lantai kunci WPC (ketebalan 5.5mm5.0mm) minangka produk utama sing mlebu sekolah, rumah sakit lan perusahaan liyane lan institusi ing China wiwit tahap awal. Lantai SPC minangka produk anyar sing lair limang taun kepungkur. Umume LVT / WPC diasilake kanthi tekanan minyak, lan wektu pangirimane suwene 20 dina. Nanging lantai SPC bisa diekstrusi ing sawijining proses, lan wektu pangiriman bisa dikurangi kaping pirang-pirang.

Rincian Fitur

2Feature Details

Profil Struktural

spc

Profil Perusahaan

4. company

Laporan Tes

Test Report

Tabel Parameter

Spesifikasi
Tekstur Lumahing Tekstur Kayu
Kekandelan sakabèhé 6mm
Underlay (Opsional) EVA / IXPE (1.5mm / 2mm)
Nganggo Lapisan 0,2mm (8 Mil.)
Spesifikasi ukuran 1210 * 183 * 6mm
Data teknis jubin spc
Stabilitas resimen / EN ISO 23992 Lulus
Resistensi abrasi / EN 660-2 Lulus
Resistensi slip / DIN 51130 Lulus
Tahan panas / EN 425 Lulus
Beban statis / EN ISO 24343 Lulus
Tahan caster roda / Pass EN 425 Lulus
Resistensi kimia / EN ISO 26987 Lulus
Kapadhetan asap / EN ISO 9293 / EN ISO 11925 Lulus

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: