Lantai SPC JD-062

Katrangan singkat:

Rating geni: B1

Bahan anti banyu: lengkap

Kelas perlindungan lingkungan: E0

Liyane: CE / SGS

Spesifikasi: 1210 * 183 * 6mm


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Bahan plastik watu SPC minangka produk utama. Saiki, produk utama yaiku produk lantai. Ing tahap sabanjure, kita mbesuk nggawe produk wallboard. Komponen utama bahan SPC yaiku bubuk kalsium, penstabil PVC, lsp. Minangka bahan anyar sing ditemokake kanggo nanggepi konservasi energi nasional lan pengurangan emisi. Lantai njero ruangan SPC misuwur banget ing pasar dekorasi nasional. Iki minangka presentasi sing sampurna kanggo dekorasi lantai omah. Lantai SPC ora kalebu logam berat, formaldehida lan zat berbahaya liyane. Lantai perlindungan lingkungan, lantai formaldehida nol asli. Perusahaan kasebut nindakake produksi ijo lan manajemen mutu ilmiah. Lulus sertifikasi ISO9001: 2008. Kualitas produk memenuhi lan ngliwati standar CE Uni Eropa, lan wis dites dening agensi uji coba pihak katelu sing diakoni.

Fitur produk:

1. anti banyu lan tahan lembab. Bisa digunakake ing lingkungan sing ora bisa digunakake produk kayu tradisional

2. Anti serangga, anti rayap, kanthi efektif ngilangi gangguan serangga, nambah umur layanan

3. Ana macem-macem warna sing bisa dipilih. Kanthi tekstur kayu lan tekstur kayu alami, sampeyan bisa ngatur warna miturut kapribadian sampeyan dhewe

4. Perlindhungan lingkungan sing dhuwur, bebas polusi, bebas polusi, didaur ulang. Produk kasebut ora ngemot benzena lan formaldehida, minangka produk perlindungan lingkungan, bisa didaur ulang, ngirit panggunaan kayu, cocog kanggo pembangunan kebijakan nasional sing berkelanjutan, entuk manfaat kanggo masarakat

5. Pilihan sing cocog kanggo dekorasi omah, rumah sakit, sekolah, gedung kantor, pusat perbelanjaan lan papan liyane.

6. Ora retak, ora ana deformasi, ora prelu ndandani lan njaga, gampang diresiki, ngirit mengko mengko biaya pangopènan lan pangopènan

7. Instalasi sederhana, konstruksi sing gampang, ora ana teknologi konstruksi sing rumit, bisa dipotong, ngirit wektu lan biaya instalasi

8. resistensi geni dhuwur. Bisa nylametake retardan, rating geni nganti B1, bisa dipadamake kanthi geni yen ora ana gas beracun

Rincian Fitur

2Feature Details

Profil Struktural

spc

Profil Perusahaan

4. company

Laporan Tes

Test Report

Tabel Parameter

Spesifikasi
Tekstur Lumahing Tekstur Kayu
Kekandelan sakabèhé 6mm
Underlay (Opsional) EVA / IXPE (1.5mm / 2mm)
Nganggo Lapisan 0,2mm (8 Mil.)
Spesifikasi ukuran 1210 * 183 * 6mm
Data teknis jubin spc
Stabilitas resimen / EN ISO 23992 Lulus
Resistensi abrasi / EN 660-2 Lulus
Resistensi slip / DIN 51130 Lulus
Tahan panas / EN 425 Lulus
Beban statis / EN ISO 24343 Lulus
Tahan caster roda / Pass EN 425 Lulus
Resistensi kimia / EN ISO 26987 Lulus
Kapadhetan asap / EN ISO 9293 / EN ISO 11925 Lulus

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: