Lantai SPC JD-061

Katrangan singkat:

Rating geni: B1

Bahan anti banyu: lengkap

Kelas perlindungan lingkungan: E0

Liyane: CE / SGS

Spesifikasi: 1210 * 183 * 6mm


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Lantai SPC nduweni ciri khas ijo, ramah lingkungan lan elastis, gampang diresiki lan digunakake, lan umure dawa digunakake. Nggunakake bubuk marmer alami kanggo mbentuk basis padhet kanthi kepadatan tinggi lan struktur jaringan serat sing dhuwur, sing diproses liwat ewonan proses.

Kepiye carane njaga lantai SPC?

Ing taun-taun pungkasan, lantai SPC disenengi karo pasar. Alesan utama yaiku kinerja sing apik. Nggunakake bahan dasar SPC kanggo ekstrusi, lan banjur nggunakake lapisan tahan ausan PVC, film warna PVC lan bahan dasar SPC kanggo dadi panas, laminasi lan embossing. Iki produk tanpa lem.

Nanging akeh pangguna sing ora nggatekake pangopènan lantai SPC sawise tuku ing omah, sing nyuda umur lantai. Iki ora rugi. Iki minangka perkenalan singkat babagan sawetara babagan pangopènan lantai SPC.

1 Reresik lantai kanthi rutin supaya garing lan asri

2 Aja nggunakake produk pembersih korosif sing ditinggalake ing permukaan lantai

3 Nalika mlaku ing jubin, lebokake doormat sing ora karet ing njaban lawang kanggo nyedhot rereget ing telapak sikil

4 Aja nggunakake produk sing landhep kanggo nggosok lantai, sing bisa ngrusak permukaan cat ing jubin

Kita mesthi ngetrapake kabijakan bisnis "babagan para pelanggan minangka urip, njupuk kualitas minangka dhasar, lan ngupayakake pangembangan liwat inovasi"; kita yakin ing basis moral bisnis "adhedhasar kejujuran"; kita tetep ngandel yen "nggayuh kasampurnan lan supremasi pelanggan". Kita nggatekake manajemen perusahaan lan nggawe landasan sing kuat kanggo pembangunan; kita terus-terusan sinau, riset lan nyedhot teknologi anyar kanggo ngupayakake produk sing luwih dhuwur; kita mesthi siyaga lan ora nate nglirwakake link apa wae ing rantai kualitas.

Rincian Fitur

2Feature Details

Profil Struktural

spc

Profil Perusahaan

4. company

Laporan Tes

Test Report

Tabel Parameter

Spesifikasi
Tekstur Lumahing Tekstur Kayu
Kekandelan sakabèhé 6mm
Underlay (Opsional) EVA / IXPE (1.5mm / 2mm)
Nganggo Lapisan 0,2mm (8 Mil.)
Spesifikasi ukuran 1210 * 183 * 6mm
Data teknis jubin spc
Stabilitas resimen / EN ISO 23992 Lulus
Resistensi abrasi / EN 660-2 Lulus
Resistensi slip / DIN 51130 Lulus
Tahan panas / EN 425 Lulus
Beban statis / EN ISO 24343 Lulus
Tahan caster roda / Pass EN 425 Lulus
Resistensi kimia / EN ISO 26987 Lulus
Kapadhetan asap / EN ISO 9293 / EN ISO 11925 Lulus

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: