Lantai SPC JD-060

Katrangan singkat:

Rating geni: B1

Bahan anti banyu: lengkap

Kelas perlindungan lingkungan: E0

Liyane: CE / SGS

Spesifikasi: 1210 * 183 * 6mm


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Dekorasi omah anyar, sawetara lantai kulawarga lantai kayu toko lengkap, nanging suwe-suwe, deformasi jubin kayu, pinggiran, ora tahan banyu, saiki materi iki misuwur banget ing negara manca, nyata 0 formaldehida, dudu deformasi, mula ora populer ~

Lantai SPC umume digawe saka bubuk kalsium, sing kasusun saka lapisan transparan PUR Crystal Shield, lapisan tahan aus, lapisan film warna, lapisan substrat polimer SPC lan lapisan rebound sing alus lan bisu. Sangat populer ing pasar dekorasi omah asing, lan cocok kanggo lantai omah.

Lantai SPC ing proses produksi tanpa lem, mula ora ngemot formaldehida, benzena lan zat-zat liyane sing mbebayani, 0 lantai ijo formaldehida sing nyata, ora bakal nyebabake awak manungsa.

Amarga lantai SPC kasusun saka lapisan tahan aus, bubuk watu mineral lan bubuk polimer, mula ora wedi banyu kanthi alami, lan ora prelu kuatir karo masalah deformasi lan jamur sing disebabake blister ing lantai ing omah. Efek anti banyu, jamur iku apik banget, mula toilet, pawon, balkon bisa digunakake.

Lumahing lantai SPC diobati dening Crystal Shield, dadi kinerja isolasi termal sing apik. Sanajan sampeyan mlaku ing alas tanpa alas, ora bakal adhem. Nyaman banget. Kajaba iku, nambah lapisan teknologi rebound, sing fleksibilitas apik. Sanajan sampeyan nggulung tikel 90 derajat bola-bali, sampeyan ora prelu kuwatir nandhang lara. Cocog banget kanggo kulawarga karo wong tuwa lan bocah.

Lantai SPC bakal "astringen" banget sawise nemoni banyu, yaiku, gaya gesekan bakal dadi luwih gedhe, lan kinerja anti-selip apik banget. Tahan ausane uga dhuwur banget, yaiku nggunakake bal waja ing lantai mburi, ora bakal ana goresan, umur layanan luwih saka 20 taun.

Kajaba iku, lantai SPC iku entheng banget, kanthi bobote mung 2-7,5kg per meter persegi, yaiku 10% bahan jubin biasa. Bisa ngirit dhuwur ruangan kanthi efektif lan nyuda kapasitas bantalan bangunan.

Rincian Fitur

2Feature Details

Profil Struktural

spc

Profil Perusahaan

4. company

Laporan Tes

Test Report

Tabel Parameter

Spesifikasi
Tekstur Lumahing Tekstur Kayu
Kekandelan sakabèhé 6mm
Underlay (Opsional) EVA / IXPE (1.5mm / 2mm)
Nganggo Lapisan 0,2mm (8 Mil.)
Spesifikasi ukuran 1210 * 183 * 6mm
Data teknis jubin spc
Stabilitas resimen / EN ISO 23992 Lulus
Resistensi abrasi / EN 660-2 Lulus
Resistensi slip / DIN 51130 Lulus
Tahan panas / EN 425 Lulus
Beban statis / EN ISO 24343 Lulus
Tahan caster roda / Pass EN 425 Lulus
Resistensi kimia / EN ISO 26987 Lulus
Kapadhetan asap / EN ISO 9293 / EN ISO 11925 Lulus

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: