Lantai SPC SM-055

Katrangan singkat:

Rating geni: B1

Bahan anti banyu: lengkap

Kelas perlindungan lingkungan: E0

Liyane: CE / SGS

Spesifikasi: 1210 * 183 * 5.5mm


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Amarga gaya Amerika modern, gaya Cina anyar cocok banget kanggo lantai kayu coklat kemerahan, kamar turu katon luwih elegan. Lantai kayu sing coklat semu abang uga bisa dadi luwih umum, amarga iki uga luwih cocog, cocog karo hawa, perabot sedate, bisa nggawe wong ngrasakake kamar turu ing omah kasebut apik banget. Saliyane warna, metode paving lantai kayu uga minangka titik flash gedhe, kayata paving bentuk I lan paving persahabatan minangka rong cara paving sing umum, teknologi pangolahane bakal gampang. Pola paving lan paving balung iwak bakal luwih rumit. Sanajan luwih apik, konsumsi bakal luwih akeh. Disaranake kita milih cara paving miturut anggaran biaya dhewe.

Lapangan aplikasi lantai amba, tahan polusi, tahan asam lan alkali apik, bebas perawatan.

(1) resistensi lan reliabilitas nyandhang: lumahing lantai sing dikuatake yaiku lapisan tahan aus, sing kasusun saka oksida aluminium sing disebar kanthi rata, sing bisa nggayuh kekuwatan dhuwur, lan mesthi digores nganggo blok hard sing landhep kayata kunci, lan ing kana mesthi cethek banget. Ketahanan polusi lingkungan, tahan korosi, kekuatan kompresi lan resistensi dampak ing lantai penguatan luwih apik tinimbang jinis lantai kayu liyane.

(2) Efek sing larang regane dhuwur: lapisan tahan rasukan, lapisan desain dekoratif lan lapisan persamaan lantai sing dikuatake dicithak nganggo kemasan manungsa. Bahan dasar digawe saka bahan alas sing saya akeh. Regane luwih murah tinimbang jubin kayu asli, lan bisa dadi industri.

Rincian Fitur

2Feature Details

Profil Struktural

spc

Profil Perusahaan

4. company

Laporan Tes

Test Report

Tabel Parameter

Spesifikasi
Tekstur Lumahing Tekstur Kayu
Kekandelan sakabèhé 5,5mm
Underlay (Opsional) EVA / IXPE (1.5mm / 2mm)
Nganggo Lapisan 0,2mm (8 Mil.)
Spesifikasi ukuran 1210 * 183 * 5.5mm
Data teknis jubin spc
Stabilitas resimen / EN ISO 23992 Lulus
Resistensi abrasi / EN 660-2 Lulus
Resistensi slip / DIN 51130 Lulus
Tahan panas / EN 425 Lulus
Beban statis / EN ISO 24343 Lulus
Tahan caster roda / Pass EN 425 Lulus
Resistensi kimia / EN ISO 26987 Lulus
Kapadhetan asap / EN ISO 9293 / EN ISO 11925 Lulus

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: