Lantai SPC SM-056

Katrangan singkat:

Rating geni: B1

Bahan anti banyu: lengkap

Kelas perlindungan lingkungan: E0

Liyane: CE / SGS

Spesifikasi: 1210 * 183 * 5.5mm


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Pilih lantai, waca limang poin utama 1, deleng bahan baku ing lantai. Umume, ana jubin kayu sing padhet, jubin kayu solid komposit lan jubin bertulang. Pilihan jubin gumantung saka bahan baku, jinis kayu lan lem super apa sing digunakake.

2. Deleng sertifikat lantai lan sertifikasi produk perlindungan lingkungan. Elinga ndeleng sertifikat lantai, jubin paling ora kudu entuk level E1 standar nasional, coba milih sing luwih apik tinimbang level standar standar produk standar nasional E0, utawa sertifikasi kualitas produk kesehatan bocah.

3. Deleng teknologi produksi. Teknologi produksi sing apik bisa njamin kualitase. Contone, jubin kayu solid, jubin kayu solid komposit lan jubin lantai alami sing dikuatake kabeh nggunakake teknologi "manufaktur cerdas aldehida nol". Bahan baku yaiku nol aldehida, lan kabeh proses produksi lan manufaktur yaiku nol polusi lingkungan aldehida, sing dadi perlindungan lingkungan.

4. Deleng pola lantai. Miturut gaya desain dekorasi, contone, gaya Nordik bisa nggunakake lantai warna log.

5. Deleng spesifikasi lantai. Miturut cara tempel kanggo milih spesifikasi lantai, kayata kolase herringbone cilik 780 × satus rong puluh × 11mm

Rincian Fitur

2Feature Details

Profil Struktural

spc

Profil Perusahaan

4. company

Laporan Tes

Test Report

Tabel Parameter

Spesifikasi
Tekstur Lumahing Tekstur Kayu
Kekandelan sakabèhé 5,5mm
Underlay (Opsional) EVA / IXPE (1.5mm / 2mm)
Nganggo Lapisan 0,2mm (8 Mil.)
Spesifikasi ukuran 1210 * 183 * 5.5mm
Data teknis jubin spc
Stabilitas resimen / EN ISO 23992 Lulus
Resistensi abrasi / EN 660-2 Lulus
Resistensi slip / DIN 51130 Lulus
Tahan panas / EN 425 Lulus
Beban statis / EN ISO 24343 Lulus
Tahan caster roda / Pass EN 425 Lulus
Resistensi kimia / EN ISO 26987 Lulus
Kapadhetan asap / EN ISO 9293 / EN ISO 11925 Lulus

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: