Lantai SPC SM-021

Katrangan singkat:

Rating geni: B1

Bahan anti banyu: lengkap

Kelas perlindungan lingkungan: E0

Liyane: CE / SGS

Spesifikasi: 1210 * 183 * 4mm


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Saiki, kekandelan spc ora 4mm lan 6mm rong spesifikasi luwih konvensional, amarga negara kasebut ora duwe sawetara ketentuan standar ukuran jubin mula dhasar saben lantai lantai pabrik isih beda. Lantai spc tipis, nanging bobote dhuwur lan resisten nyandhang dhuwur. Saiki, standar jubin kualitas utawa ekspor sing paling apik, bahan asli putih, bahan kanthi transmisi cahya sing dhuwur. Lumahing tahan kanggo logam abot lan formaldehida. Sing nomer loro yaiku lantai SPC, sing proporsional dicampur karo bahan daur ulang. Sawetara isih tekan sisih ngisor putih nanging kurang fleksibel. Gampang asri. Uga ana piring dhasar ijo sing ora apik. Iki biasane digunakake ing omah. Produk ora perlu kakehan ngenalake, sampeyan bisa nggunakake ing mall kanthi longkangan sejatine sawetara masalah sawetara dolar kanggo ndeleng preferensi tuku saben wong.

Lantai watu wis mengaruhi urip manungsa wiwit dina lair. Kanthi pangembangan plastik ilmu pengetahuan lan teknologi luwih akeh digunakake ing saben dinane masarakat, anter jemput gedhe menyang papan cilik sing nggunakake barang-barang plastik nggunakake produk plastik, produk plastik ing industri bahan bangunan akeh digunakake. Plastik pvc minangka bahan utama ing lantai kanthi bertahap disenengi para konsumen, yaiku - jubin plastik watu.

Kanthi panguwasa tes, jubin watu duwe tahan korosi asam lan alkali sing kuwat, bisa tahan tes lingkungan sing angel, cocog banget kanggo digunakake ing rumah sakit, laboratorium, lembaga riset lan papan liyane.

Tujuane reresik lan perawatan lantai SPC

1. Ngapikake tampilan: ngilangi rereget ing wektu sing dienggo saben dinane, nggawe lantai SPC kanthi lengkap kanthi tampilan alami lan gloss alami.

2. Lindhungi jubin: nglindhungi lantai SPC saka bahan kimia sing ora disengaja, tandha pungkasan rokok, cetakan sepatu, minyak lan banyu, minimalake tingkat nyandhang mekanik ing permukaan, wenehi dolanan lengkap kanggo ketahanan jubin kasebut, supaya bisa nambah urip layanan saka lantai.

3. Perawatan sing gampang: amarga struktur permukaan sing kompak lan perawatan khusus lantai SPC, kudu diwenehi perhatian kanggo reresik lan pangopènan saben dinane, supaya lantai luwih gampang dirawat lan dawa umur layanane.

Rincian Fitur

2Feature Details

Profil Struktural

spc

Profil Perusahaan

4. company

Laporan Tes

Test Report

Tabel Parameter

Spesifikasi
Tekstur Lumahing Tekstur Kayu
Kekandelan sakabèhé 4mm
Underlay (Opsional) EVA / IXPE (1.5mm / 2mm)
Nganggo Lapisan 0,2mm (8 Mil.)
Spesifikasi ukuran 1210 * 183 * 4mm
Data teknis jubin spc
Stabilitas resimen / EN ISO 23992 Lulus
Resistensi abrasi / EN 660-2 Lulus
Resistensi slip / DIN 51130 Lulus
Tahan panas / EN 425 Lulus
Beban statis / EN ISO 24343 Lulus
Tahan caster roda / Pass EN 425 Lulus
Resistensi kimia / EN ISO 26987 Lulus
Kapadhetan asap / EN ISO 9293 / EN ISO 11925 Lulus

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: