Lantai SPC SM-020

Katrangan singkat:

Rating geni: B1

Bahan anti banyu: lengkap

Kelas perlindungan lingkungan: E0

Liyane: CE / SGS

Spesifikasi: 1210 * 183 * 4mm


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Lantai SPC yaiku kanthi extruder sing dikombinasikake karo substrat cetakan ekstrusi T-tipe T, kanthi telung rol utawa papat rol mesin gulung lapisan nganggo PVC, film warna PVC lan substrat PVC, pas pemanasan siji-sijine, produk embossed, persyaratan proses banget dhuwur, pas karo panas kanggo ngrampungake, ora butuh lem.

Bahan jubin SPC nggunakake formula ramah lingkungan, bebas saka logam abot, phthalates, methanol lan zat-zat berbahaya liyane, sesuai karo standar GB4085-83.

Lantai SPC misuwur ing negara maju lan pasar Asia Pasifik ing Eropa lan Amerika Serikat. Kanthi kaunggulan lingkungan sing apik banget, jubin SPC ora mung ngrampungake masalah cetakan deformasi kelembapan lantai kayu sing padhet, nanging uga bisa ngatasi masalah formaldehida saka bahan dekorasi liyane.

Instalasi gampang, konstruksi sing gampang, ora usah kena keel kayu, lemah ora prelu ngobati anti banyu, ora butuh proses konstruksi sing rumit, ngirit wektu lan biaya instalasi. Ora ana retak, ora ana ekspansi, ora ana deformasi, ora ana perbaikan lan perawatan, gampang diresiki, ngirit biaya telat lan perawatan. Efek panyerepan swara apik, hemat energi iku apik, insulasi cepet transfer panas apik, mula penghematan energi njero ruangan luwih saka 30%.

Werna, pilih saka macem-macem warna, macem-macem. Film jubin SPC nggunakake teknologi cetak definisi tinggi, bisa nampilake kehangatan lan kelembutan lantai kayu; Gaya lantai SPC kesan umum kaya banget, apa pola kayu lan watu sing populer lan gaya populer liyane, utawa saiki jaman "Buddha", kita kabeh ngajeni pola alami, bisa kepenak.

Rincian Fitur

2Feature Details

Profil Struktural

spc

Profil Perusahaan

4. company

Laporan Tes

Test Report

Tabel Parameter

Spesifikasi
Tekstur Lumahing Tekstur Kayu
Kekandelan sakabèhé 4mm
Underlay (Opsional) EVA / IXPE (1.5mm / 2mm)
Nganggo Lapisan 0,2mm (8 Mil.)
Spesifikasi ukuran 1210 * 183 * 4mm
Data teknis jubin spc
Stabilitas resimen / EN ISO 23992 Lulus
Resistensi abrasi / EN 660-2 Lulus
Resistensi slip / DIN 51130 Lulus
Tahan panas / EN 425 Lulus
Beban statis / EN ISO 24343 Lulus
Tahan caster roda / Pass EN 425 Lulus
Resistensi kimia / EN ISO 26987 Lulus
Kapadhetan asap / EN ISO 9293 / EN ISO 11925 Lulus

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: