Lantai SPC 1901

Katrangan singkat:

Rating geni: B1

Bahan anti banyu: lengkap

Kelas perlindungan lingkungan: E0

Liyane: CE / SGS

Spesifikasi: 1210 * 183 * 6mm


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Bentenipun lantai LVT / lantai SPC / lantai WPC

Industri jubin wis berkembang kanthi cepet sajrone dasawarsa kepungkur, lan jinis jogan anyar muncul, kayata jubin LVT, jubin plastik kayu WPC lan jubin plastik watu SPC. Ayo goleki prabédan ing antarane telung jinis jubin kasebut.

1 lantai LVT

1. Struktur lantai LVT: struktur internal lantai LVT umume kalebu lapisan cat UV, lapisan tahan aus, lapisan film warna lan lapisan dasar medium LVT. Umume, lapisan dhasar medium kasusun saka telung lapisan LVT. Kanggo nambah stabilitas dimensi ing lantai, pelanggan kudu pabrik nambah bolong serat kaca ing lapisan substrat kanggo nyuda deformasi lantai sing disebabake owah-owahan suhu.

2 lantai WPC

1. Struktur lantai WPC: Lantai WPC ngemot lapisan cat, lapisan tahan aus, lapisan film warna, lapisan LVT, lapisan substrat WPC.

3 jubin SPC

Struktur lantai SPC: saiki, lantai SPC ing pasar kalebu telung jinis, lantai SPC siji lapis kanthi pas online, struktur AB sing digabung karo lantai komposit LVT lan SPC lan SPC kanthi struktur ABA. Gambar ing ngisor iki nuduhake struktur lantai SPC siji lapisan.

Ing ndhuwur ana bedane lantai LVT, lantai WPC lan lantai SPC. Telu jinis lantai anyar iki asale saka turunan saka lantai PVC. Amarga bahan khusus, telung jinis lantai anyar digunakake kanthi umum dibandhingake karo lantai kayu, lan populer ing pasar Eropa lan Amerika. Pasar domestik isih kudu dipopulerake

Rincian Fitur

2Feature Details

Profil Struktural

spc

Profil Perusahaan

4. company

Laporan Tes

Test Report

Tabel Parameter

Spesifikasi
Tekstur Lumahing Tekstur Kayu
Kekandelan sakabèhé 6mm
Underlay (Opsional) EVA / IXPE (1.5mm / 2mm)
Nganggo Lapisan 0,2mm (8 Mil.)
Spesifikasi ukuran 1210 * 183 * 6mm
Data teknis jubin spc
Stabilitas resimen / EN ISO 23992 Lulus
Resistensi abrasi / EN 660-2 Lulus
Resistensi slip / DIN 51130 Lulus
Tahan panas / EN 425 Lulus
Beban statis / EN ISO 24343 Lulus
Tahan caster roda / Pass EN 425 Lulus
Resistensi kimia / EN ISO 26987 Lulus
Kapadhetan asap / EN ISO 9293 / EN ISO 11925 Lulus

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: