Lantai SPC 503

Katrangan singkat:

Rating geni: B1

Bahan anti banyu: lengkap

Kelas perlindungan lingkungan: E0

Liyane: CE / SGS

Spesifikasi: 1210 * 183 * 5mm


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Tuku lan saran

1. Luwih becik milih produk kanthi kekandelan 5mm utawa luwih.

2. Yen blanja online, luwih becik mbayar dhuwit kanggo tuku sawetara (miturut sampeyan rega regane cocog) conto kanggo mbandhingake, kanggo ndeleng manawa pola teksture kelas sing murah banget, banjur lebokake kabeh conto ing kothak sing ditutup sing endi sing duwe rasa sing luwih cilik (vinil klorida duwe bau sing padha karo ether, sawetara wong ujar kaya pisang bosok utawa sandal karet?)

3. Tekuk kanthi kenceng. Yen bahan PVC apik, gampang pulih lan ora gampang lipet.

4. Tuku pirang-pirang kertas amplas kanthi spesifikasi sing beda (600 bolong, 300 bolong, 180 bolong, luwih cilik cacahe, luwih kasar), lan polesan ing conto kanggo ndeleng conto sing luwih tahan tahan.

5. Priksa sertifikat tes proteksi lingkungan permen karet utawa perekat.

6. Pencet permukaan nganggo obeng slotted kanggo ndeleng efek ketahanan lan resistensi dampak.

"Lantai SPC" nuduhake lantai sing digawe saka bahan SPC. Khusus, SPC lan resin kopolimer digunakake minangka bahan baku utama, pangisi, plastik, stabilisator, pewarna lan bahan tambahan liyane sing ditambahake, sing diproduksi ing substrat terus sheet kanthi proses nutupi utawa kanthi proses kalender, ekstrusi utawa ekstrusi.

Lantai SPC minangka jinis dekorasi lantai ringan sing paling populer ing jagad iki, uga dikenal kanthi sebutan "lantai entheng". Iki minangka produk populer ing Jepang lan Korea Selatan ing Eropa, Amerika lan Asia. Iki misuwur ing jaban rangkah lan akeh digunakake, kayata kulawarga ing njero ruangan, rumah sakit, sekolah, bangunan kantor, pabrik, papan umum, supermarket, bisnis, stadion lan papan liyane.

Rincian Fitur

2Feature Details

Profil Struktural

spc

Profil Perusahaan

4. company

Laporan Tes

Test Report

Tabel Parameter

Spesifikasi
Tekstur Lumahing Tekstur Kayu
Kekandelan sakabèhé 5mm
Underlay (Opsional) EVA / IXPE (1.5mm / 2mm)
Nganggo Lapisan 0,2mm (8 Mil.)
Spesifikasi ukuran 1210 * 183 * 5mm
Data teknis jubin spc
Stabilitas resimen / EN ISO 23992 Lulus
Resistensi abrasi / EN 660-2 Lulus
Resistensi slip / DIN 51130 Lulus
Tahan panas / EN 425 Lulus
Beban statis / EN ISO 24343 Lulus
Tahan caster roda / Pass EN 425 Lulus
Resistensi kimia / EN ISO 26987 Lulus
Kapadhetan asap / EN ISO 9293 / EN ISO 11925 Lulus

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: