Lantai SPC SM-053

Katrangan singkat:

Rating geni: B1

Bahan anti banyu: lengkap

Kelas perlindungan lingkungan: E0

Liyane: CE / SGS

Spesifikasi: 1210 * 183 * 5.5mm


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Lantai SPC minangka jinis lantai anyar, uga dikenal kanthi lantai plastik watu. Bahan dasar yaiku papan komposit sing digawe saka bubuk watu lan bahan polimer termoplastik sawise dicampur rata lan banjur diusir ing suhu dhuwur. Sanalika, nduweni sifat lan karakteristik kayu lan plastik kanggo njamin kekuwatan lan kateguhan jubin kasebut. Lantai SPC asale saka akronim saka komposit plastik watu, sing uga diarani lantai plastik watu.

Materi apa sing lantai SPC

Lantai SPC umume digawe saka bubuk kalsium minangka bahan baku lan lembaran sing diekstrusi nganggo plastisisasi. Iki kasusun saka lapisan substrat polimer SPC, lapisan transparan PUR Crystal Shield, lapisan tahan aus, lapisan dekorasi film warna lan lapisan rebound sing alus lan bisu.

Pambuka standar nasional lantai SPC saiki, standar lantai lantai PVC kaku GBT digawa kanggo jubin SPC ing Tiongkok 34440-2017, standar kasebut nemtokake istilah lan definisi, klasifikasi, identifikasi produk, persyaratan, cara uji coba lan pamriksan aturan, uga menehi tandha, kemasan, transportasi lan panyimpenan jubin PVC kaku. Standar iki ditrapake kanggo jubin kanthi piring resin PVC minangka bahan baku utama lan digunakake kanggo pelapangan njero ruangan kanthi laminasi permukaan.

Kaluwihan: 1, perlindungan lingkungan lan bebas formaldehida, lantai SPC sajrone proses produksi tanpa lem, mula ora ngemot formaldehida, benzena lan zat-zat liyane sing mbebayani, 0 lantai ijo formaldehida nyata, ora bakal nyebabake awak manungsa. 2. anti banyu lan tahan lembab, lantai SPC duwe kaluwihan tahan banyu, tahan lembab lan bukti jamur, sing bisa ngrampungake kekurangan lantai kayu tradisional sing wedi karo banyu lan lembab, mula lantai SPC bisa dipasang ing jamban, pawon lan loteng. 3. Bobot gampang diangkut, jubin SPC entheng banget, kekandelane antara 1.6mm-9mm, bobot per alunane mung 2-7.5kg, yaiku 10% bobote jubin kayu biasa.

Rincian Fitur

2Feature Details

Profil Struktural

spc

Profil Perusahaan

4. company

Laporan Tes

Test Report

Tabel Parameter

Spesifikasi
Tekstur Lumahing Tekstur Kayu
Kekandelan sakabèhé 5,5mm
Underlay (Opsional) EVA / IXPE (1.5mm / 2mm)
Nganggo Lapisan 0,2mm (8 Mil.)
Spesifikasi ukuran 1210 * 183 * 5.5mm
Data teknis jubin spc
Stabilitas resimen / EN ISO 23992 Lulus
Resistensi abrasi / EN 660-2 Lulus
Resistensi slip / DIN 51130 Lulus
Tahan panas / EN 425 Lulus
Beban statis / EN ISO 24343 Lulus
Tahan caster roda / Pass EN 425 Lulus
Resistensi kimia / EN ISO 26987 Lulus
Kapadhetan asap / EN ISO 9293 / EN ISO 11925 Lulus

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: