Lantai SPC 501

Katrangan singkat:

Rating geni: B1

Bahan anti banyu: lengkap

Kelas perlindungan lingkungan: E0

Liyane: CE / SGS

Spesifikasi: 1210 * 183 * 5mm


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Lantai watu iku apa?

Lantai plastik watu minangka jeneng domestik (jeneng kasebut katon dhuwur banget), jeneng resmi mesthine minangka lantai lembaran PVC, bahan baku asline umume bubuk watu, PVC, lan sawetara alat pangolah (plasticizer, lsp.) -Lapisan tahan yaiku bahan PVC, mula dijenengi "lantai plastik watu" utawa "jubin lantai plastik watu". Proporsi bubuk watu sing cukup ora kudu dhuwur banget, saupama kepadhane dadi sithik, sing ora wajar (mung 10 jubin lantai biasa)%)。 "Lantai PVC" tegese lantai digawe saka bahan PVC. Umume digawe saka PVC lan resin kopolimerisasi, lan pengisi, plastik, bahan stabilis, pewarna lan bahan tambahan liyane ditambahake ing landasan lembar sing terus-terusan, lan diproduksi kanthi proses nutupi utawa kanthi proses kalender, ekstrusi utawa ekstrusi.

Umume digawe saka PVC lan resin kopolimerisasi, lan pengisi, plastik, bahan stabilis, pewarna lan bahan tambahan liyane ditambahake ing landasan lembar sing terus-terusan, lan diproduksi kanthi proses nutupi utawa kanthi proses kalender, ekstrusi utawa ekstrusi.

Lantai plastik watu minangka jeneng domestik (jeneng kasebut katon dhuwur banget), jeneng resmi mesthine minangka lantai lembaran PVC, bahan baku asline umume bubuk watu, PVC, lan sawetara alat pangolah (plasticizer, lsp.) -Lapisan tahan yaiku bahan PVC, mula dijenengi "lantai plastik watu" utawa "jubin lantai plastik watu". Proporsi bubuk watu sing cukup ora kudu dhuwur banget, yen kerapatan kasebut sithik, sing ora wajar (mung 10 jubin lantai biasa)

Proporsi bubuk watu sing cukup ora kudu dhuwur banget, yen kerapatan kasebut sithik, sing ora wajar (mung 10 jubin lantai biasa)

Lantai PVC minangka bahan dekorasi lantai awak sing misuwur banget ing jagad iki, uga dikenal minangka "bahan lantai awak ringan".

Rincian Fitur

2Feature Details

Profil Struktural

spc

Profil Perusahaan

4. company

Laporan Tes

Test Report

Tabel Parameter

Spesifikasi
Tekstur Lumahing Tekstur Kayu
Kekandelan sakabèhé 5mm
Underlay (Opsional) EVA / IXPE (1.5mm / 2mm)
Nganggo Lapisan 0,2mm (8 Mil.)
Spesifikasi ukuran 1210 * 183 * 5mm
Data teknis jubin spc
Stabilitas resimen / EN ISO 23992 Lulus
Resistensi abrasi / EN 660-2 Lulus
Resistensi slip / DIN 51130 Lulus
Tahan panas / EN 425 Lulus
Beban statis / EN ISO 24343 Lulus
Tahan caster roda / Pass EN 425 Lulus
Resistensi kimia / EN ISO 26987 Lulus
Kapadhetan asap / EN ISO 9293 / EN ISO 11925 Lulus

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: