Lantai SPC SM-023

Katrangan singkat:

Rating geni: B1

Bahan anti banyu: lengkap

Kelas perlindungan lingkungan: E0

Liyane: CE / SGS

Spesifikasi: 1210 * 183 * 4mm


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

1. Perlindhungan lingkungan ijo. Lantai SPC minangka jinis material lantai anyar sing ditemokake kanggo nanggepi pangurangan emisi nasional. PVC, bahan baku utama lantai SPC, minangka sumber daya alam sing ramah lingkungan lan ora beracun. 100% bebas saka formaldehida, timah, benzena, logam abot, karsinogen, volatil sing larut lan radiasi. Iki minangka perlindungan lingkungan alamiah. Lantai SPC minangka bahan lantai sing bisa digunakake maneh, sing penting banget kanggo nglindhungi sumber daya alam lan lingkungan ekologis ing bumi kita.

2. 100% anti banyu, PVC ora nduweni afinitas karo banyu, lan ora bakal jamur amarga asor dhuwur. Ing musim udan ing wilayah kidul, lantai SPC ora kena deformasi lembab, minangka pilihan sing apik kanggo lantai.

3. Nyegah kobongan: bahan pencegahan geni lantai SPC yaiku B1, kaping pindho watu liyane. Bakal mati kanthi otomatis sawise 5 detik saka geni. Iki minangka tahan api, pembakaran non spontan, lan ora bakal ngasilake gas beracun lan mbebayani. Cocog kanggo acara kasebut kanthi syarat geni sing gedhe.

4. Antiskid. Yen dibandhingake karo bahan lantai biasa, lantai serat nano rasane luwih astring nalika diwarnani banyu lan ora gampang diluncurake. Luwih akeh banyu sing ditemokake, saya suwe saya akeh. Cocog kanggo kulawarga karo wong tuwa lan bocah. Ing papan umum kanthi sarat keamanan umum sing dhuwur, kayata bandara, rumah sakit, taman kanak-kanak, sekolah, lsp., Iki minangka bahan dhasar sing disenengi.

5. Super tahan nyandhang. Lapisan tahan aus ing permukaan lantai SPC minangka lapisan tahan aus transparan sing diproses dening teknologi tinggi, lan revolusi tahan aus bisa nganti udakara 10000 revolusi. Miturut kekandelan lapisan tahan aus, umur layanan ing lantai SPC luwih saka 10-50 taun. Lantai SPC minangka lantai umur panjang, utamane cocog kanggo papan umum kanthi aliran akeh wong lan ageman sing dhuwur.

6. Lampu Ultra tipis lan tipis, lantai SPC nduweni ketebalan udakara 3.2mm-12mm, bobot entheng, kurang saka 10% bahan lantai biasa. Ing gedhong-gedhong dhuwur, duwe kaluwihan sing ora bisa dibandhingake karo tangga lan ngirit ruang, lan duwe kaunggulan khusus ing transformasi bangunan lawas.

7. Cocog kanggo pemanasan lantai. Lantai SPC nduweni konduktivitas termal sing apik lan disipasi panas sing seragam. Iki uga duwe peran hemat energi kanggo kulawarga sing nggunakake tungku sing dipasang ing tembok kanggo dadi panas dadi panas. Lantai SPC ngatasi cacat watu, ubin keramik, terrazzo, es, adhem lan lunyu, mula dadi pilihan pertama kanggo lantai pemanas.

Rincian Fitur

2Feature Details

Profil Struktural

spc

Profil Perusahaan

4. company

Laporan Tes

Test Report

Tabel Parameter

Spesifikasi
Tekstur Lumahing Tekstur Kayu
Kekandelan sakabèhé 4mm
Underlay (Opsional) EVA / IXPE (1.5mm / 2mm)
Nganggo Lapisan 0,2mm (8 Mil.)
Spesifikasi ukuran 1210 * 183 * 4mm
Data teknis jubin spc
Stabilitas resimen / EN ISO 23992 Lulus
Resistensi abrasi / EN 660-2 Lulus
Resistensi slip / DIN 51130 Lulus
Tahan panas / EN 425 Lulus
Beban statis / EN ISO 24343 Lulus
Tahan caster roda / Pass EN 425 Lulus
Resistensi kimia / EN ISO 26987 Lulus
Kapadhetan asap / EN ISO 9293 / EN ISO 11925 Lulus

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: